Salg og Key Account Management

Salg - Salgsutvikling

Failed to load licensing components!

Please RE-INSTALL / REPAIR SKIN! DO NOT UNINSTALL SKIN which will cause unrecoverable data loss!

Salg og key account management med begrepsapperatert disc


I Salg og Key Account Management vil de personene som har kundekontakt trenes spesielt med fokus på egen selgeratferd. Målsettingen er å få selgerne til å selge mer til flere kunder, utvikle mer lojale kunder som også gjør gjenkjøp.Videre vil målsettingen være å oppnå en god relasjon til ALLE kunder, også med de kunder som er veldig forskjellig fra en selv.

Det fokuseres på å øke selgernes resultater ved å gi dem større innsikt på egne styrker og utviklingsområder i forhold til sine roller som selgere og kundebehandlere.

De trenes på å bli dyktige til å lese ulike kunders atferdsstiler og derigjennom gjøre de nødvendige tilpasninger av sin egen atferd for bedre å matche kundens kjøpestil. Resultatet blir at hver gang dumøter eller snakker med en kunde er bevisst på å tilpasse din egen væremåte, kommunikasjon og salgsstrategi optimalt i forhold til kunden.

Med denne bevisstheten hos selgere og kundebehandlere, i salgsprosessens ulike faser, vil effektivitet økes, du / dere oppnår flere og raskere salg, samt mer langsiktige kunderelasjoner.

Det er ikke fordi kundene er misfornøyd med selve produktet – at de velger å kjøpe dette hos andre, men;
Du kommuniserer dårlig med dem.
Kundene opplever å få dårlig oppfølging og service
Du og ditt firma holder ikke hva du/dere lover
Mange bedrifter er gode på produkt og løsning, men har ikke selgere som er dyktige på å tilpasse seg kunden og bygge gode,personlige relasjoner
Når en potensiell kunde sier nei – eller velger stilltiende å gå til en konkurrent – hvem har da et problem?

Varighet 2 dager

Bergen - Trondheim - Oslo - Stavanger

Din DISC leverandør i Norge og Norden. Autorisert forhandler av DISCus® - et system for atferdsprofilering via nett.

916 04 914      jarle@disc.no

486 05 558      nagell@disc.no

V i bruker ulike verktøy, som informasjonskapsler, for å forbedre brukeropplevelsen og for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, produktene våre og tjenestene våre. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler
Webdesign / CMS: NETNOR
Personvern