Medarbeiderutvikling

Ledelse - Medarbeiderutvikling

Failed to load licensing components!

Please RE-INSTALL / REPAIR SKIN! DO NOT UNINSTALL SKIN which will cause unrecoverable data loss!

MEDARBEIDERUTVIKLING med begrepsapperatet disc


I medarbeiderutvikling er målsettingen å tilføre den enkelte medarbeider økt selvinnsikt på egne styrker, begrensninger og utviklingsområder knyttet opp til egen jobbrolle.
Videre å bevisstgjøre på ulikheter i atferdsstiler med styrker og begrensninger hos mennesker veldig forskjellig fra oss selv. I dette ligger å se hvordan vi kommuniserer og samarbeider på forskjellige måter, å se at vi motiveres av ulike ting og reagerer på forskjellige måter avhengig av situasjon og person.
Målsettingen er å øke medarbeidernes forståelse, respekt og toleranse for hverandres ulikheter for derigjennom å få til et bedre samspill, bedre kommunikasjon, økt produktivitet og større trivsel internt.

Jevnlig atferdsvurdering blir mer og mer utbredt i næringslivet, og hjelper ledelsen med å forutse og forebygge problemer med de ansatte, og til å forbedre motivasjonen og arbeidsmoralen.

PS!
Utviklingssamtaler/ medarbeidersamtaler er hjemlet i lov om arbeidsmiljø.

Varighet 2 dager

Trondheim - Bergen - Stavanger - Oslo

Din DISC leverandør i Norge og Norden. Autorisert forhandler av DISCus® - et system for atferdsprofilering via nett.

916 04 914      jarle@disc.no

486 05 558      nagell@disc.no

V i bruker ulike verktøy, som informasjonskapsler, for å forbedre brukeropplevelsen og for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, produktene våre og tjenestene våre. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler
Webdesign / CMS: NETNOR
Personvern